Gostilna | Prenočišča | Vinoteka
t: +386 (0)7 34 66 190 | f: +386 (0)7 34 66 191

“Dober obrok ni tisti, ki vas nasiti, ampak je kot potovanje, ki vas vrne do virov užitka, ki ste jih morda nekoč že pozabil, ter vas popelje v kraje, kjer še niste bili.”

druzina

 

 

Naši začetki segajo poldrugo desetletje v preteklost, ko smo z medgeneracijskim sodelovanjem dokazali, da so za uspešen začetek najpomembnejši help in writing thesis trdni družinski temelji in podpora, kakršno sva prejela sinova Boštjan in David od svojih staršev. Že najini stari starši so sanjarili o prostoru obdanem s toplino, v katerem bi se ob dobri hrani in pijači družili ljudje z vseh koncev in uživali v prijetnem okolju ter ljubezni do omamnih okusov in vonjev. Leta 1994 so v idilični vasici Ponikve pri Trebnjem odprli gostilno Rakar.
Z mlajšo generacijo je zapihal nov veter, ki je v gostilno prinesel nove ideje, zamisli in trende, a ohranil pristno dolenjsko gostoljubje, prijaznost in občutek domačnosti. Gostilna se ponaša s kulinariko, ki ji na tem koncu Slovenije ni para in jo cenijo gostje z vsega sveta. Mlada in izkušena ekipa skrbi za njihovo dobro počutje in vsi se z veseljem vračajo k nam.

 

“Pričeti pomeni ustvarjati svet novih možnosti, ki jih prej še ni bilo.
To je čas pričakovanja rasti, je obdobje odprtih poti, čas, ko je vse mogoče.”

– Misli: Julia Doria –

 

diplome

JRE_Logo_Protected_Area_White

nedelova

ndelova2013